Tervetuloa Etelä-Suomen piirin sivuille!

Toimistomme on kiinni 23.8. ja 24.8.

Toimistomme on poikkeuksellisesti kiinni 23.8. ja 24.8. työhyvinvointipäivän ja sunnitteluseminaarin vuoksi. Mikäli tarvitset neuvontaa viisumiasioissa tai sinulla on muuta kiirreellistä asiaa, joit soittaa Päivi Kärnälle, 050 3530268 tai Simo Kanteleelle 045 77310 947. Myös valmiin viisumin noudosta voidaan sopia. Perjantaina 25.9. palvelemme jälleen normaalisti. 

Lue lisää

Kiinnostaako Venäjä-yhteistyö? Järjestöjen työpaja 14.6.

Tervetuloa työpajaan
NGOs Building Bridges – Cooperation between NGOs in the Nordic countries and Russia  14.6.2017 Helsingissä

Työpaja tarjoaa Venäjä-yhteistyöstä kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua venäläisjärjestöjen tilanteeseen ja antaa tietoa pohjoismaisten kumppaneiden hausta ja rahoitusmahdollisuuksista.

Lue lisää

Osastot kokoontuivat piirikokoukseen Loviisaan

Etelä-Suomen piirijärjestön piirikokous pidettiin tänä vuonna Loviisassa 23.4. Osastot lähettivät sinne edustajansa päätämään muun muassa piirin toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Tänä vuonna valittiin myös uusi piirihallitus ja Etelä-Suomen edustajat seuran valtuustoon.

Lue lisää

Hanke isätyötä tekevien järjestöjen kanssa jatkuu Pietarissa

Isien tukemiseksi tehdään työtä myös Venäjällä. Suomi-Venäjä-Seura aloitti vuoden alussa kaksivuotisen NGO’s and Fatherhood –hankkeen, jonka tavoitteena on vahvistaa aktiivista ja vastuullista isyyttä eri elämäntilanteissa, kuten erotilanteissa. Esimerkiksi Pietarissa puolet liitoista päättyy eroon. Hankkeen avulla tuetaan isien parissa työtä tekevien kansalaisjärjestöjen toimintaa Luoteis-Venäjän alueella.

Lue lisää

Piiri sosiaalisessa mediassa!

Etelä-Suomen piiri on mukana niin suomalaisessa kuin venäläisessä sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää