Myynnissä!

 

Rosa Liksom: Hytti nro 6. 10 €

Finlandia-voittaja! 

Juna kiitää kohti itää ja kaikki odottavat aamua. Itä on itä ja länsi on länsi, on tyttö ja tytöllä on unelma. On Neuvostoliitto, sen kulahtanut ja absurdi todellisuus, lannistetut mutta kekseliäät ihmiset, korruptio ja tyly historia. On Siperian juna, junassa hytti ja tytön matkakumppanina venäläinen mies.

 

 

 

Tomi Huttunen: Pietari on Rock. 2012. 10 €

Pietari on rock kertoo peruuttamattomasta vallankumouksesta, jonka teki viimeinen neuvostosukupolvi. Ja siitä, kuinka heidän sitten kävi. Kirjan kuvituksena on Dmitri Konradtin ainutlaatuisia valokuvia. Anna kirjan soida!

 

 

 Kulle Raig: Saarenmaan valssi - Georg Otsin elämäkerta. 10€

"Siis pyöritä, lennätä pellavapäätä, kun silmissä leikkivät säkenet lyö..." Tällä valssisävelmällä virolainen Georg Ots lauloi itsensä suomalaisten sydämiin aikana, jolloin läheinen naapurimaa tuntui olevan valovuosien päässä. Saarenmaan niittyjen kasteinen syli oli silloin yhtä kuin koko Viro, ja Georg Ots oli legenda jo eläessään, vaikkei olisi koskaan muuta laulanut kuin tämän yhden laulun, Saarenmaan valssin. Kulle Raig kirjoittaa elävästi etuoikeutetusta taiteilijasta, jonka musiikki soi edelleen.

 

 

 

Optina Pustynin mieskuoron kirkkomusiikkilevy. 15 €

Kuoro perustettiin vuonna 1996 elvyttämään vanhoja kirkkolauluja. Kuorossa laulaa seitsemän miestä. Taiteellinen johtaja on Aleksandr Semjonov. Kuoro on esiintynyt ympäri Eurooppaa.

 

 

Optina Pustynin mieskuoron kansanmusiikkilevy. 15 € 

Tunnettuja, kaikkien rakastamia venälisiä kansansävelmisä sekä Rimski-Korsakovin ja Sadovskin sävellyksiä.

 

 

 

Venäläinen tapakulttuuri: Perinteitä ja nykypäivää. 12 €

Suomi-Venäjä-Seuran julkaiseman teoksen kolmas, uudistettu painos vuodelta 2015. Venäläisen tapakulttuurin perinteistä ja nykypäivästä humoristisen ymmärtävään sävyyn. Jäsenhinta 12€ (ei-jäsenille 15€).

 

 

 

 

 

 

Jussi Konttinen: Sankarimatkailijan Komi. 10 €.

Teos on sekoitus hulvatonta matkaopasta ja arvokasta kulttuurihistoriaa, faktoja ja anekdootteja. Kirjan kautta pääsee tutustumaan sukukansamme komien elämään, historiaan ja nykypäivään.

 

 

 

 

 

 

Heikki Talvitie: Itsenäisyyden ilmansuunnat. Kirjoittanut Risto Repo. 30 €

"Itsenäisyyteen pitää olla valmiudet. Täytyy olla tahto. Pitää olla uskallusta pitää siitä itsenäisyydestä myös jatkossa kiinni, olivatpa ulkoiset paineet minkälaisia tahansa." Heikki Talvitien kirja käsittelee eri kulmista sitä toimintaympäristöä, joka itsenäisyyttämme - itse asiassa minkä tahansa valtion itsenäisyyttä - määrittelee, rajoittaa tai avartaa.

 

 

 

 

Bengt Fagerholm: Kulttuurikävelyllä Pietarissa. 2012. Toimistolta 22 € tai postitse kirjailijalta bengt.fagerholm@gmail.com, hinta postikuluineen 25,60 euroa (ovh 33 euroa)

 

 

 

 

Nyt myynissä myös Bengt Fagerholmin uutuuskirja
Muuttuva Pietari: Huomioita kaupunkikuvasta ja arkkitehtuurista.
2015. Toimistolta 28 €

 

 

 

 

 

ПОЕХАЛИ-huulirasva

Osta itsellesi tai lahjaksi söpö, mutta kuitenkin niin hyödyllinen huulirasva.

Hinta:   4 € / puikko
          10 € / 3 puikkoa

 

 

 

 

Kyrilliset aakkoset -sateenvarjo

Hinta 15 €

Jäsenille vain 12 €

 

 

Maatuska-heijastin     

Hinta 5 €

Jäsenille vain 4 € 
 

 

 

 

   

 

 

Tervetuloa ostamaan tuotteita Etelä-Suomen piirin toimistosta, os Haapaniemenkatu 7-9 B, Helsingin Merihaasta, maksu käteisellä tai kortilla. Voimme myös lähettää tuotteet postiennakolla.

Tilaukset/kyselyt: Etelä-Suomen piiri, etela-suomi@venajaseura.com, puh 09 6938 632.