Tervetuloa Itä-Suomen piirin sivuille!

Piirille valittu uusi hallitus ja edustajat seuravaltuustoon

Itä-Suomen piirin vuosikokousviikonloppua vietettiin Kiteen Pajarinhovissa 22.-23.4. Mielenkiintoisessa 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa -seminaarissa puhujina olivat Aleksanteri-instituutin johtaja VTT Markku Kivinen ja Pohjois-Karjalan rajavartiolaitoksen komentaja, eversti Vesa Blomqvist. Piirin puheenjohtaja jatkaa Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.

Lue lisää

Kalenterikuvakilpailu

Vuodeksi 2018 on taas suunnitteilla suositun seinäkalenterin painattaminen! Kuvat etsitään jälleen valokuvauskilpailulla, joten nyt äkkiä arkistoja kaivelemaan tai Venäjälle räpsimään hyviä kuvia! Kilpailuaikaa on 31.5.2017 asti.

Lue lisää

Vuoden 2017 seinäkalenteri myynnissä

Vuoden 2016 kevään kalenterikuvakilpailun voittajat ovat selvillä ja kalenteri on myynnissä. Käy ostamassa omasi meiltä tai tilaa postitse! Suomenkielisestä seinäkalenteristamme näet kätevästi sekä venäläiset että suomalaiset juhlapyhät.

Lue lisää

Venäjä-tuotteita myytävänä toimistolla

Itä-Suomen piiritoimistolla on myytävänä mm. kirjoja, maatuska-aiheisia heijastimia, korviksia ja magneetteja.

Tule tutustumaan ja osta vaikka lahjaksi!

Lue lisää

Muistathan kätevät viisumipalvelumme!

Itä-Suomen piiritoimisto välittää viisumit Venäjälle nopeasti ja luotettavasti. Hoidamme puolestasi kutsun hankkimisen ja muunkin byrokratian.

Lue lisää

Jäsenetuja Itä-Suomessa

Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet saavat jäsenkortillaan paitsi paljon valtakunnallisia etuja myös paikallisia etuja Itä-Suomessa.

Lue lisää

Kirjoittakaa Kontaktiin!

Kerro osaston hyvästä tapahtumasta tai mainosta tulevaa matkaa tai tapahtumaa jäsenlehdessämme! Kontakt tavoittaa kaikki Suomi-Venäjä-Seuran jäsenet ympäri Suomen maan.
Lue lisää