Teatterimatka Petroskoihin 2.-5.11.

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
02.11.2017 07:00 - 05.11.2017 22:00
Tapahtumapaikka: 
Petroskoi

TEATTERIMATKA PETROSKOIHIN 2.-5.11.2017

Suomi-Venäjä-Seuran Itä-Suomen piiri järjestää ainutlaatuisen teatterimatkan Petroskoihin. Matkalla tutustumme Petroskoin kattavaan teatterielämään ja näemme teatteriesitykset Kirovin musiikkiteatterissa, Kansallisessa nukketeatterissa ja Karjalan Kansallisessa Teatterissa suomen kielellä. Karjalan Kansallinen Teatteri on toinen niistä ammattilaisteattereista, jotka tuottavat ohjelmistoa suomen kielellä Suomen rajojen ulkopuolella.

ALUSTAVA OHJELMA:

2.11. Lähtö klo 07:00 Kuopiosta Matka Matiaksen bussilla ja ajo Joensuun kautta rajalle. Rajanylitys ja tullimuodollisuudet Värtsilässä. Ajetaan Kolatselän kautta Petroskoihin, matkan varrella pysähdellään ryhmän toiveiden mukaan sopivissa paikoissa. Illan suussa saapuminen Petroskoihin ja majoittuminen Pohjola-hotelliin. Illallinen hotellin ravintolassa ja teatteriohjelmaa.

3.11. Aamiaisen jälkeen klo 09:00 opastettu kaupunkikiertoajelu hotellilta alkaen, jonka aikana opas kertoo Karjalan tasavallan historiasta ja nykypäivästä. Päivällinen klo 17:00 hotellin ravintolassa. Illalla Musiikkiteatterissa balettia tai oopperaa. Petroskoissa vietetään 3.11. Taiteiden yötä, joten kaupungissa paljon erilaisia tapahtumia.

4.11. Aamiainen hotellin ravintolassa. Päivän aikana tutustumista kaupunkiin ja käynti Lotos Plaza ostoskeskuksessa. Klo 14:30 kierros Karjalan Kansallisessa teatterissa. Klo 16 kierros Kansallisessa nukketeatterissa ja klo 17 venäläiseen kansansatuun pohjautuva nukketeatteriesitys. Illallinen.

5.11. Aamiaisen jälkeen lähtö paluumatkalle Kolatselän kautta. Matkalla poiketaan Kinnermäen karjalaiskylässä, tutustuminen kylään ja tee/ piirakkatarjoilu. Värtsilässä tullimuodollisuudet. Saapuminen Kuopioon illalla.

Hinta: 475 €
alennus Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille 25 €
alennus omalla viisumilla matkustavalle 70€
1-hengen huoneen lisämaksu 45€

Hintaan sisältyy:
- bussikuljetus Kuopio - Petroskoi - Kuopio
- majoitus 2-hengen huoneessa puolihoidolla
- Petroskoin opastettu kiertoajelu
- ryhmäviisumi
- teatteriohjelma

Viisumi: Ryhmäviisumia varten tarvitaan täytetty ja allekirjoitettu viisumianomus, kopio passin kuva-aukeamasta, yksi värillinen, alle 6 kk vanha passikuva sekä todistus matkavakuutuksesta viimeistään 3 viikkoa ennen matkaa. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Varaukset ja lisätiedot:
Suomi-Venäjä-Seuran Itä-Suomen piirijärjestö ry
Puijonkatu 9 B 20
70100 Kuopio
ita-suomi@venajaseura.com
0400-570822/Maria Lepistö

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
MATKAKARJALA OY
Kauppakatu 35
80100 JOENSUU
puh. 013-120133

Maksu- ja peruutusehdot:
Maksuehdot

Vastaanotettuamme matkavarauksen lähetämme laskun varausmaksusta 250 €/henkilö. Matkavaraus on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Loppumaksu erääntyy n. 14 vrk ennen matkan alkua. Mikäli matkan alkuun on vähemmän kuin 21 vrk laskutamme heti koko matkan hinnan.

Peruutusehdot

Matkakarjala soveltaa Yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia peruutusehtoja, kun matkustaja peruu matkansa ilman erityistä syytä (Yleiset valmismatkaehdot).

Matkavaraus on sitova, kun ennakkomaksu on suoritettu.
Ennen 12.9.2017 tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokulut 50 €
12.9.-11.10. tehdyistä peruutuksista veloitamme varausmaksun 250 €
12.10. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % matkan kokonaishinnasta

Matkustajalla ei ole oikeutta hinnanpalautukseen, mikäli viranomainen evää viisumin.
Mikäli matkanjärjestäjä on toimittanut viisumihakemuksen konsulaattiin ennen kuin matkustaja peruuttaa matkan, peritään viisumimaksu.

Kun matkustaja peruu matkan ylivoimaisen esteen vuoksi (Yleiset valmismatkaehdot 5.1.), soveltaa Matkakarjala valmismatkalain kohdan 1.3. mukaista oikeutta periä kohtuullinen korvaus peruutuksesta aiheutuvista toimenpiteistä, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. kuljetukset, majoituspalvelut ja muut matkajärjestelyt).

Kehotamme matkustajia ottamaan matkavakuutuksen, joka sisältää peruutusturvavakuutuksen. Kehotamme teitä tarkistamaan myös matkavakuutuksenne kattavuuden.

Muilta osin noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja. Matkanjärjestäjä on asettanut valmismatkaliikevakuuden 3789/00/Mj Mv, joka on voimassa kaikilla järjestämillämme matkoilla.

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, tulee ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi. Jos valmismatkasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Riidanratkaisufoorumin on sen sijaan tarkoitus toimia asiointipisteenä, jonka kautta esimerkiksi suomalainen kuluttaja voi tehdä valituksen toisessa jäsenvaltiossa toimivan yrityksen verkkosivun kautta tapahtuvaa ostoa koskevassa asiassa. Riidanratkaisufoorumi löytyy osoitteesta (http://ec.europa.eu/odr)