Haukiputaan, Oulun, Iin ja Kiimingin osastojen yhteistapaaminen on Halosenniemen Koljussa

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
25.10.2014 17:00
Tapahtumapaikka: 
Haukipudas, Halosenniemen Kolju

Haukiputaan osaston järjestämä naapuriosastojen Oulun, Iin ja Kiimingin yhteistapaaminen on Halosenniemen Koljussa  la 25.10. 2014 alkaen klo 17.00. Kokoonnutaan vaihtamaan osastojen kuulumisia, muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevaa, erityisesti lähialuematkailua ja uudelleen saamaan yhteyksiä entiseen Haukiputaan, Kiimingin, Iin, Yli-Iin ja Kuivaniemen osastojen yhteiseen ystäväkaupunki Kronstadtiin. Se olisi tärkeä  Oulun kaupungin ystäväkuntien joukossa.

Tarjoamme pientä purtavaa borssikeittoa ja sämpylöitä sekä kahvia (5€:n hintaan)

Ohjelmaa alustavasti: Heino Virta (osaston varapuheenjohtaja) laulaa hanuristi Jorma Jämsän säestämänä, muistelmia Kronstadtista, Kari Holma kertoo Halosenniemen sahan historiasta ja kirjastaan  Kulttuurikohteita Pohjois-Suomessa,  Eeva Holman runon lausuntaa. Tietenkin venäläisten laulujen laulaminen kuuluu ohjelmaan, johon voi olla vielä lisäyksiä. Arpajaiset kuuluvat asiaan.

Ennakkoilmoittautumiset Koljun tapahtumaan  16.10. mennessä Tuula Haapakankaalle puhelin 040-7602197 tai puheenjohtaja Irma Kiventerälle puhelin 0503493837.