Turun osaston teatterimatka Kansallisteatteriin 4.11.

Takaisin kalenteriin »

Ajankohta: 
04.11.2017 09:00 - 20:00
Lähtöpaikka: 
Mynämäen linja-autoasema

MESTARI JA MARGARITA (Saatana saapuu Moskovaan)

Pimeyden voimien hilpeän makaaberi vierailu 1930-luvun Neuvostoliitossa on yksi maailmankirjallisuuden huikeimmista ja mielikuvituksellisimmista tarinoista, joka vie Stalinin ajan Moskovasta muinaisen Jerusalemin kautta täydenkuun tanssiaisiin ja takaisin. Mestarissa ja Margaritassa viiltävä yhteiskunnallinen satiiri kohtaa fantasian ja historiallisen totuuden pohdiskelun romanttisen rakkaustarinan. Mihail Bulgakov kirjoitti teostaan vuodesta 1929 vuoteen 1940, kuolemaansa saakka. Ohjaaja Anne Rautiaisen ja upean suunnittelijaryhmän häikäisevässä tulkinnassa fyysinen ja visuaalinen teatteri sekä nukketeatteri yhdistyvät tavalla, joka tekee täyttä oikeutta karnevalistiselle ja absurdille alkuteokselle.

Matkaohjelma 4.11.2017

Lähtö Mynämäen linja-autoasemalta klo 09.00                                                         

Turun linja-autoasemalta klo 09.45                                    

  • Pysähtyminen tarvittaessa Kivihovissa                                                                       Helsingissä n. klo 12.30                                                 
  • Esitys Kansallisteatterissa klo 13.00 - 16.00                                  
  • Ruokailu Ravintola Perhossa n. klo 16.15                                              
  • Ruokailun jälkeen paluu Turkuun ja
  • Mynämäelle                                                                    

Ruokailu seisovasta pöydästä sisältää kermaisen kalakeiton, salaatin, leivän ja levitteen, kahvin/teen, ruokajuomana jäävesi. Ilmoittautuessa tulee mainita erityisruokavaliosta.

Matkan hinta on kokonaisuudessaan 68 euroa. Suomi – Venäjä seuran jäsenille 63 euroa. Opiskelijahinta on 55 euroa ja opiskelijajäsenille 50 euroa.

Ilmoittautumiset viimeistään syyskuun loppuun mennessä Ekaterina Sudariselle sähköpostilla: ekasud@utu.fi  tai puhelimitse +358445268422.