DAVAI Venäjän kielen päivät 2017

Toivomme, että koulujen kieltenopettajat voivat osallistua oppilaineen päivän viettoon. Tavoitteena on tarjota kielisuihkuja, Venäjä-tietoa ja pieniä elämyksiä kielistä kiinnostuneille. Päivään osallistuminen ei edellytä aiempaa kielitaitoa, päivän jälkeen kaikille sitä on tarttunut hivenen. Toteutamme päivän työpajamuodossa, joten kaikki mukaan tulevat oppilaat osallistuvat ja pääsevät osaksi tapahtumaa!

Venäjän kielen päivän tarkoitus on tukea kevään 2018 kielivalintoja. Osallistuminen ei edellytä aiempaa venäjän kielen opiskelua, mutta ohjelmaan saavat osallistua myös jo kieltä opiskelevat.

Esimerkkejä työpajoista

Aakkospeli, Siisti ässäkoulu, Piirretyttyjä, Mistä Venäjä tunnetaan? Tarinaa hmisistä, tavoista ja ilmiöistä, Nappi rintaan! Kirjoita ja koristele oma nimesi rintanapiksi!, KultKahoot! – Venäjä-visa Kahootissa,Kinonurkka. Katsellaan piirroselokuvia, kuten Masha ja Karhu -sarjan sympaattisia tarinoita,.Musanurkka. tutustu venäläiseen nykymusiikkiin räpistä rokkiin, Elävää musiikkia! sekä kokemuksia elämästä, matkoista, Ihmisistä, tavoista ja ilmiöistä sekä kielitaidon hyödyntämisestä

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Kaikki pyydetyt tiedot ovat pakollisia