Tulo-ohje Merihakaan

Osoitteemme on Haapaniemenkatu 7-9 B, 12. kerros.
 
Bussi:
Merihaan kautta ajaa kaksi bussia, jotka pysähtyvät talomme alla. Bussit ovat 55 Koskela-Rautatientori ja 502 Merihaka-Meilahti-Munkkiniemi-Leppävaara. Talon alta noustaan portaat ylös kansitasolle ja käännytään oikealle. 
 
Metro ja ratikka:
Hakaniemeen pääsee metrolla tai raitiovaunuilla 1, 3B, 3T, 6, 7A, 7B. Lisäksi suurin osa Rautatientorilta lähtevistä busseista kulkee Hakaniemen kautta.
 
Hakaniemestä:
Talomme on Merihaan korkein, 17-kerroksinen tornitalo, joka näkyy selvästi Hakaniemen torille.  Torilta kävellään ensin Sörnäisten rantatietä, minkä jälkeen noustaan Sörnäisten rantatien ylittävää Näkinsiltaa (kevyen liikenteen silta) pitkin Merihakaan. Talomme on ensimmäinen talo oikealla heti sillan jälkeen. Oven päällä lukee ammattiliitot ja Suomi-Venäjä-Seura.
 
Ovi on lukossa myös päiväsaikaan. Soita ovipuhelimella, numero oven vieressä.
Hissillä pääsee 12. kerrokseen, jossa toimistomme ovi on auki klo 16 asti.
 
Auto:
Merihaan talojen alla on vain muutama vieraspaikka ja ne ovat maksullisia. Lisää paikkoja on parkkitalossa. Parkkipaikkoja on myös Hakaniemenrannassa ravintolalaiva Wäisikin ja patsaan välisellä alueella sekä vastakkaisella puolella Opetushallituksen talon vieressä sillan alla.