Venäjän kielen stipendit

Suomi-Venäjä-Seura jakaa vuosittain stipendejä venäjän kielen opiskelussa kunnostautuneille koululaisille ja opiskelijoille. Stipendejä saavat menestyvät oppilaat, mutta myös sellaiset nuoret, jotka ovat kielestä ja kulttuurista aidon kiinnostuneita ja aktiivisia.

Venäjän kielen stipendit Valtiopäivätoiminnan 150-vuotisjuhlarahaston tuella

Suomi-Venäjä-Seuran keskusjärjestö jakaa vuonna 2017 Valtiopäivätoiminnan 150-vuotisjuhlarahastosta stipendejä peruskoulun 6.- ja 9.-luokan oppilaille. Perusteluna voi olla hyvä menestys, aito kiinnostus tai aktiivisuus. Peruskoulujen stipendien haku tapahtuu  sivullamme julkaistulla sähköisellä lomakkeella 30.4.2017 mennessä.

Lukion päättävien stipendit jaetaan kahdelle parhaalle lyhyen ja pitkän venäjä opiskelijalle sekä venäjää äidinkielenä lukeville. Nämä stipendit jaetaan YTL:n tulosten mukaan eli niihin ei ole omaa stipendihakua.

Suomi-Venäjä-Seuran paikallisyhdistysten stipendit

Myös monet Suomi-Venäjän-Seuran paikallisyhdistykset jakavat paikka- ja seutukunnillaan stipendejä opettajien suosituksista. Ole hyvä ja tiedustele stipendimahdollisuutta suoraan oman paikkakuntasi tai lähiyhdistyksen puheenjohtajalta. Yhteystiedot löytyvät sivuiltamme Aluetoiminta Etelä-Suomi / Itä-Suomi / Länsi-Suomi / Pohjois-Suomi / Turku -> Osastot

Suomi-Venäjä-Seuran piirijärjestöjen stipendit

Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piiri jakaa alueellaan koulujen ja oppilaitosten oppilaille stipendejä vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Hakemukset jätetään kirjallisesti 30.4.2017 mennessä viitteellä Länsi-Suomen stipendit osoitteeseen lansi-suomi@venajaseura.com

 

Onnea, intoa ja menestystä venäjän kielen opiskeluun!