Tervetuloa Länsi-Suomen piirin sivuille!

Tampereen toimisto

Toimistomme palvelee arkisin klo 12-16. Tervetuloa viisumi- tai muissa Venäjä-asioissa! 

Viisumien hakuohjeet:

http://www.venajaseura.com/matkat-ja-viisumit/viisumipalvelut/solovisa-palvelu

Нас офис открыт 12-16 (в будные дни). У нас обслуживают также по-русски! Добро пожаловать!

Yhteystiedot: Pinninkatu 53 B, 33100 Tampere. Puhelimet. 010 396 2800, mikäli ei vastaa Riku Savonen 0503281420 tai Tuija Mäkinen 0405064556,
lansi-suomi@venajaseura.com. Osastojemme kotisivut löydät oikeasta sivupalkista. Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Lue lisää

Piiritoimisto uusiin tiloihin 16.10.2017 alkaen

Toimistomme palvelee 16.10.2017 alkaen Tulli Business Parkissa, osoitteessa Åkerlundinkatu 11 A.  Asiakaspalvelumme muuttuu siten, että ala-aulassa sijaitsevasta infopisteestä asiakkaat ohjataan toimistoomme, joka palvelee entiseen tapaan klo 12-16. Info on avoinna ma-pe klo 8-17, jolloin voit jättää valmiit viisumiasiakirjat sinne ja josta ne toimitetaan meille. Seuraa muuton edistymistä Länsi-Suomen nettisivuilla! Tervetuloa!

Lue lisää

VenäjänMatkoja

VenäjänMatkojen päivittyvä ohjelma sisältää ennenäkömättömiä kohteita ja tuttuja helmiä. Piirimme tuottaa vuosittain useita erikoismatkoja VenäjänMatkoille, mm. suositut Renki- ja piikamatkat maaseudulle.

Tutustu matkoihin osoitteessa www.venajanmatkat.com tai tilaa matkaesite kotiisi.

Lue lisää

Sata vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa

Venäjä-aiheinen yleisöluentosarja jatkuu jälleen Tampereella . Kerran kuussa järjestettävillä ajankohtaisilla luennolla on asiantuntijoina maan johtavia Venäjä-tutkijoita. Luennot ovat kaikille avoimia. Sarjan toteuttaa Suomi-Venäjä-Seura ja sen pirkanmaalaiset osastot yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjaston ja Työväenmuseo Werstaan kanssa.

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere
Aika: la 22.4. klo 12

Lue lisää

Kansalaisjärjestöt suomalais-ugrilaisia kieliä ja kulttuureja säilyttämässä 2013-16

Suomi-Venäjä-Seuralla on käynnissä suomalais-ugrilaisen järjestökoulutushankkeen, joka on jatkoa vuodesta 2006 tehdylle työlle. Se toteutetaan Koneen Säätiön kieliohjelman ja Opetus- ja kulttuuriministeriön suomensukuisten kansojen sukukansaohjelman rahoittamana. Hanke päättyy vuonna 2016.

 

 

Lue lisää

Suomi-Venäjä-Seuran 70-vuotinen historia Pirkanmaalla nyt kirjana!

Suomi-Venäjä-Seuran Messukylän osasto on julkaisuut upean teoksen Seuran historian vaiheista Pirkanmaalla. Kirjoittaja Matti Vuorikoski luo kattavan ja mielenkiintoisen katsauksen 70-vuotiselle taipaleelle seuran ylä- ja alamäkiä, kuten kansalaisjärjestöjen kehityskaaressa on. Helppolukuinen ja mielenkiintoinen kirjauutuus sopii vaikkapa pukinkontiin ja merkkipäivän lahjaksi veteraanijäsenille.

Hinta on 20 euroa.

Lue lisää