Tervetuloa Länsi-Suomen piirin sivuille!

Tampereen toimisto

Toimistomme palvelee arkisin klo 12-16. Tervetuloa viisumi- tai muissa Venäjä-asioissa! 

Olemme suljettuna kesälomien ajaksi 10.-30.7. välisenä aikana. Valmiit viisumit toimitetaan postitse  ja uusia asiakkaita palvelee sähköinen Solovisa-palvelu. Наш офис закрыт с 10.7 по 30.7.2017. We are closed 10.-30.7.2017.

VIISUMIPALVELU KESÄAIKANA

Valmiit viisumit toimitetaan postiennakolla kotiosoitteeseenne (ellei toisin ole sovittu). Nouto ja maksu tapahtuvat lähipostissa. Kiireellisissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä viisumipalveluumme Helsinkiin venajaseura@solovisa.fi 0503142021

Uusia asiakkaita palvelee sähköinen SVS Länsi-Suomen Solovisa-palvelu http://www.venajaseura.com/matkat-ja-viisumit/viisumipalvelut/solovisa-palvelu .

Valmistele asiakirjat ohjeiden mukaan ja toimita ne postitse osoitteeseen:

SoloVisa, Suomi-Venäjä-Seura PL 146, 00141 Helsinki

http://www.venajaseura.com/matkat-ja-viisumit/viisumipalvelut/solovisa-palvelu

Нас офис открыт 12-16 (в будные дни). У нас обслуживают также по-русски! Добро пожаловать!

Yhteystiedot: Pinninkatu 53 B, 33100 Tampere.Puh. 010 396 2800,
lansi-suomi@venajaseura.com.Osastojemme kotisivut löydät oikeasta sivupalkista. Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Lue lisää

Pietarilaiset Markkinat Tallipihalla

Pietarilaiset markkinat on koko perheen iloinen tapahtuma Tampereen Tallipihalla. Elävää musiikkia ja iloista slaavilaistunnelmaa. Myynnissä kirjallisuutta, käsitöitä, taidetta, herkkuja. Venäläisen keittiön ruokaa ja herkkuja myös mukaan ostettavaksi.

Lue lisää

VenäjänMatkoja

VenäjänMatkojen päivittyvä ohjelma sisältää ennenäkömättömiä kohteita ja tuttuja helmiä. Piirimme tuottaa vuosittain useita erikoismatkoja VenäjänMatkoille, mm. suositut Renki- ja piikamatkat maaseudulle.

Tutustu matkoihin osoitteessa www.venajanmatkat.com tai tilaa matkaesite kotiisi.

Lue lisää

Sata vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa

Venäjä-aiheinen yleisöluentosarja jatkuu jälleen Tampereella . Kerran kuussa järjestettävillä ajankohtaisilla luennolla on asiantuntijoina maan johtavia Venäjä-tutkijoita. Luennot ovat kaikille avoimia. Sarjan toteuttaa Suomi-Venäjä-Seura ja sen pirkanmaalaiset osastot yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjaston ja Työväenmuseo Werstaan kanssa.

Paikka: Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, Tampere
Aika: la 22.4. klo 12

Lue lisää

Tampereen venäläisen elokuvan viikot 19.4.-8.4.2017

Tampereen venäläisen elokuvan viikot 19.4.2017 alkaen

Neljä naisohjaajaa, sukukieliä ja nuorisokuvausta sekä dokumenttia, mustaa huumoria ja nostalgiaa. Niistä oin tehty tämänkeväinen Tampereen Venäläisen elokuvan viikot, jotka järjestetään 19.4.-8.5. Kahdeksan elokuvaa tarjoavat laajan katsauksen venäläiseen elokuvaan.  Tampereella tarjotaan yleisön pyynnöstä myös kaksi suomenkielisin tekstityksin varustettua elokuvaa.

Elokuvat tuottavat Tampereelle yhteistyössä Pirkanmaan elokuvakeskus ja Suomi-Venäjä-Seura.

Lue lisää

Kansalaisjärjestöt suomalais-ugrilaisia kieliä ja kulttuureja säilyttämässä 2013-16

Suomi-Venäjä-Seuralla on käynnissä suomalais-ugrilaisen järjestökoulutushankkeen, joka on jatkoa vuodesta 2006 tehdylle työlle. Se toteutetaan Koneen Säätiön kieliohjelman ja Opetus- ja kulttuuriministeriön suomensukuisten kansojen sukukansaohjelman rahoittamana. Hanke päättyy vuonna 2016.

 

 

Lue lisää

Suomi-Venäjä-Seuran 70-vuotinen historia Pirkanmaalla nyt kirjana!

Suomi-Venäjä-Seuran Messukylän osasto on julkaisuut upean teoksen Seuran historian vaiheista Pirkanmaalla. Kirjoittaja Matti Vuorikoski luo kattavan ja mielenkiintoisen katsauksen 70-vuotiselle taipaleelle seuran ylä- ja alamäkiä, kuten kansalaisjärjestöjen kehityskaaressa on. Helppolukuinen ja mielenkiintoinen kirjauutuus sopii vaikkapa pukinkontiin ja merkkipäivän lahjaksi veteraanijäsenille.

Hinta on 20 euroa.

Lue lisää