VenäjänMatkat matkamessuilla 18.-21.1.2018

Osallistumme matkamessuille Helsingin messukeskuksessa 18.-21.1. Kerromme tulevista matkoistamme ja järjestämme mielenkiintoista Venäjä-aiheista ohjelmaa.

Messulavalle (European Stage) nousee emeritusprofessori Pekka Pesonen lauantaina Gogol-teemalla projektikoordinaattori Simo Kanteleen haastattelemana. Sunnuntaina  (European Stage) lavalla kulttuuritoimittaja Sirpa Pääkkönen ja tuottaja Sergei Sokolov tarinoivat kesäisestä jazzmatkasta.
Tervetuloa moikkaamaan meitä osastolle 6k70 ja hakemaan uusi esitteemme!

Mielenkiintoinen ohjelma jatkuu osastolla. Kuulemme ja näemme tohtori Kari Kiskon ainutlaatuisesta matkasta Baikonurin avaruuskeskukseen sekä aidon udmurtin, Olga Stapanovan, tarinoita udmurtialaisesta elämänmenosta ja kulttuurista.

Pietarista löytyy aina uutta ammennettavaa, ja siksi sinne pääseekiin monella matkalla. Miltä kuulostaisi pääsiäisen vietto Pietarissa tai keväinen tutustumismatka pienpanimoihin? Tarjonnassamme on myös erikoismatkoja suomensukuisten kansojen luo Mordvaan (MM-kisat Saranskissa) Udmurtiaan ja Kalmukiaan sekä kiehtoviin  Armeniaan ja Georgiaan.

Alkuperäisväestöön Venäjän maaseudulla pääsee tutustumaan "renki-ja piikamatkoillamme", joilla asutaan ja eletään kyläyhteisössä perheen arkiaskareisiin osallistuen. Tulevana kesänä vaihtoehtoja ja kohteita on mistä valita!

Tarjonnassamme on myös useita risteilyjä sekä tutut Pietarin kielikurssit kesällä. Valitse omasi ja hyppää kyytiin!

 

Tarkemmat matkakuvaukset ja -varaukset: www.venajanmatkat.com!

 

Tervetuloa messuilemaan ja matkailemaan!
LiiteKoko
Matkaesite.pdf310.74 Kt
Ohjelma matkamessuilla.pdf358.89 Kt