Oppia ikä kaikki - koulutusta kevääseen ja syksyyn

Oppia ikä kaikki - seura kouluttaa
Hyödynnä jäsenyytesi!

Seuraaviin jäsenille suunnattuihin koulutuksiin voi jo ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!
Matkailuaiheinen webinaari 18.5.2017 klo 16.30–20
Osana Seuran Pojehali-matkailukoulutusta järjestetään webinaari mm. lakien vaikutuksesta matkailuun. Koulutuksessa jaettu tieto antaa eväitä osastojen matkailutoimintaan.
Koulutuksen asiantuntijana on SMALin (Suomen matkatoimistoalojen liiton) juristi Päivi Laatikainen-Mattson. Luennon aiheena on valmismatkalaki ja sen uudistuminen vuonna 2018. Koulutus toteutetaan webinaarina, ja osallistumista varten tarvitset tietokoneen/tabletin ja nettiyhteyden. Webinaariin mahtuu 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä, ja se on maksuton Suomi-Venäjä-Seuran jäsenille. Muille osallistujille webinaarin hinta on 50 €. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen matkailuwebinaariin
Ilmoittautuminen päättyy 16.5.

Viestintää venäläisessä Helsingissä 9.9.2017                               
Miten kulttuurielämyksestä kirjoitetaan? Miten otetaan hyviä valokuvia matkakertomuksen liitteeksi tai tuleviin viestintätarkoituksiin? Miten tehdään maukkaita päivityksiä sosiaaliseen mediaan? Koulutukseen liittyy helppoja ennakko- ja jälkitehtäviä.

Syysretkellä Helsinkiin tutustutaan Suomenlinnaan oppaiden johdolla kahdella teemalla: Tapakulttuuri ja taide sekä Suuriruhtinaiden Viapori. Kiinnostuksesi mukaan toisesta näistä teemoista syntyy - ehkä ensimmäinen? - Helsinki-blogisi! Toinen blogi syntyy ruokakokemuksesta: ruokailemme Ville Haapasalon georgialaisessa Purpur-ravintolassa. Päivä päättyy huikeaan teatterielämykseen Kansallisteatterissa, jonka pienellä, intiimillä Villensauna-näyttämöllä nähdään Mihail Bulgakov-versiointi Mestari ja Margarita.
Hinta: Koulutukseen osallistuvilta 50 € (sisältää tehtäviä), muilta 120 €.
Hinta sisältää ohjelmat Helsingissä sekä mahdolliset paikalliskuljetukset.
Päivän ohjelmaan mahtuu mukaan 64 henkilöä. Ensisijaisesti mukaan pääsevät bloggauksesta kiinnostuneet ja toissijaisesti pelkästään kulttuurinautinnoista kiinnostuneet
Sitovat ilmoittautumiset 8.8.2017 mennessä Seuran Järjestönurkan  
http://www.venajaseura.com/osastopalvelut/j-rjest-nurkka/koulutusta-j-se...
nettilomakkeella:
Ilmoittautuminen 9.9. Viestintä-koulutukseen

Kansalaisjärjestöt sillanrakentajina – hankkeen työpaja 14.6.2017 Helsingissä
Seuralla on käynnissä Pohjoismaiden ministerineuvoston rahoittama NGOs Building Bridges – Cooperation between NGOs in the Nordic countries and Russia – hanke, jossa järjestetään avoin työpaja 14.6.2017.
Työpaja tarjoaa Venäjä-yhteistyöstä kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua venäläisjärjestöjen tilanteeseen ja antaa tietoa pohjoismaisten kumppaneiden hausta ja rahoitusmahdollisuuksista. Työpaja on ilmainen, samoin kevyt lounas. Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu työpajaan 14.6.
Ilmoittautuminen päättyy 5.6.
Työpajaa voi seurata myös suoratoistona. Tiedustelut: paivi.karna@venajaseura.com