Olemme SuomiAreenassa Porissa 13.-14. heinäkuuta. Tule paikalle tai seuraa live-lähetyksiä!

Paneelikeskustelu 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa pe 14.7. klo 11.45-13, Antinkatu 5

SuomiAreenassa järjestämäämme suureen Venäjä-keskusteluun ottavat osaa presidentti Tarja Halonen, kansanedustajat Pekka Haavisto ja Matti Vanhanen sekä tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro Aleksanteri-instituutista. Keskustelua vetää seuran puheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni. Jos et pääse paikalle, katso suoralähetys/jälkitallenne www.katsomo.fi 

Suomi-Venäjä-Seura järjestää SuomiAreenassa 14.7. klo 11.45 paneelikeskustelun 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa. Tervetuloa!

Torivartissa pe 14.7. klo 10.40 Mikrokosmos: Vetävää venäläistä musiikkia

Torivartissa yleisöä laulattaa Mikrokosmos. Kaunisääninen Ada Kurikka esittää tunnettuja venäläisiä lauluja Miika Pietilän säestäessä kitaralla. Myös torivartti lähetetään suorana, joten yhteislauluun voi liittyä mökkirannassa tai vaikka osaston porukalla torikahviossa.
Katso suorana Maikkarin katsomo.fi

Suomi-Venäjä-Seuran torivartissa esiintyy ihana Mikrokosmos-yhtye

Löydät Seuran kansalaistorilla teltasta nro 50b 13.-14.7.

Tule tutustumaan tuleviin tapahtumiin ja juttelemaan kanssamme Venäjästä ja seuramme toiminnasta! Ohjelmassa molempina päivinä konvehtibingoa ja perjantaina 14.7. klo 14-15 Mikrokosmos-jukebox: valitse venäläinen laulu rakkaallesi, lapsellesi tai ihan vain itselle. Esittäjänä upea Mikrokosmos.

Päivystämme niin Facebookissa kuin Twitterissä: #Venäjäseura #100vuottanaapuruutta #suomiareena