Inspired by Russian! Tule mukaan venäjän kielen alkeiskursseille ja keskusteluklubiin!

Järjestämme Suomi-Venäjä-Seuran toimistossa syyskuussa 2017 yhteensä 4 venäjän kielen kurssia - 2 venäjän kielen alkeiskurssia ja 2 keskusteluklubia. Keräämme parhaillaan ilmoittautumisia ryhmiin. Jos siis innostuit asiasta, lähetä viesti kurssin kouluttajalle Darialle osoitteeseen daria@inspiredbyrussian.com viimeistään 3.9.2017.  

Kirjoita viestiin:
- nimesi
- venäjänkielen taitotaso (katso sivun alhaalta löytyvä kielitasokuvaus)
- mille kursseille haluat osallistua
 
Alkeiskursseilla käytettävä oppikirja on uusi ja informatiivinen "Русский сувенир". Kirjat toimitetaan Pietarista ja ne kuuluvat kurssihintaan!
 
Keskusteluklubin päätavoitteena on kommunikoida venäjäksi ystävällisessä ja miellyttävässä ilmapiirissä! Keskustelemme tärkeistä ja kiinnostavista aiheista. Oppitunnin alussa osallistujille annetaan minisanakirja aiheen mukaan, mikä auttaa sinua kommunikoimaan eri tilanteissa. 
 
Daria Kosinova on motivoiva ja innostava kouluttaja. Hän on kasvatustieteen maisteri ja pätevä venäjän kielen opettaja. Hän on kotoisin Venäjältä ja on asunut Suomessa 6 vuotta. Daria puhuu suomea ja auttaa sinua aina, kun jokin asia tuntuu vaikealta.
 
Liitteenä löydät kurssien kuvaukset ja aikataulun, kuvaukset kielitaitotasoista ja kouluttajan ansioluettelon. 
LiiteKoko
Kielitaitotasot.pdf42.12 Kt
Daria Kosinova. CV 2017.pdf120.22 Kt
AIKATAULU.pdf29.87 Kt
ALKEISKURSSI 2.pdf3.82 MT
ALKEISKURSSI 1.pdf3.82 MT
KESKUSTELUKLUBI.pdf3.8 MT