Pojehali! – matkantuottaja- ja -johtajakoulutus

Kiitos kiinnostuksesta matkailukoulutukseen! Ilmoittatumisia tuli 9.1.2017 mennessä ilahduttavasti 50, kun mukaan mahtui 20. Kaikille ilmoittautuneille tiedotetaan erikseen mahdollisesta valinnasta.

Olisiko sinussa ainesta Seuran osastojen tai VenäjänMatkojen matkanjohtajaksi- tai tuottajaksi? Vuoden mittaisen koulutuksen aikana käydään läpi matkantuottamisen ja –johtamisen teoriaa  ja käytäntöä. Koulutus sopii erityisesti venäjän kielen taitoisille ja asiakaspalveluhenkisille.
Koulutuspaketti sisältää kolme osiota, joihin liittyy ennakkotehtäviä:

1. Osallistuminen Helsingin matkamessuille la 21.1. tai su 22.1.2017: Miten matkoja esitellään, markkinoidaan ja myydään? Käytännön harjoituksia Venäjän-Matkojen ständillä.

2. Matkanjärjestämisen teoriaa- webinaari toukokuussa 2017: Matkantuottamiseen liittyvät lait ja hyvät käytännöt, yhteistyö venäläisten matkatoimistojen kautta, lippujen ja palvelujen hankinta, matkojen markkinointi ja myynti.

3. Matkanjohtamisen käytäntöjä: Matka Pietariin 25.-28.10.2017 Lähdemme yhdessä koulutusporukalla laivalla Pietariin ja jokainen saa harjoitella matkanjohtamisen arkea: Mitä matkanjohtaja tekee matkalla? Miten rajamuodollisuudet ja hotelliin kirjautuminen hoidetaan? Miten vierailukohteissa toimitaan? Miten toimitaan kun joku sairastuu tai hukkaa passinsa?
Hinta: 195 €, sis. koulutusohjelman, sisäänpääsyn matkamessuille sekä koulutusristeilyn Pietariin ohjelmineen.
Kiinnostuitko? Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella viimeistään 9.1.2017. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa: mikäli tulijoita on enemmän, VenäjänMatkat valitsee osallistujat ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella.